Vihreän tulevaisuuden tekijät

Vihreän tulevaisuuden tekijät -tapahtuma Lahdessa

Europarlamenttivaaliehdokkaat Ville Niinistö, Tuuli Kousa ja Timo Huhtamäki saapuvat 13.5.2024 klo 17.30 Torikahvila Kahvipaussiin keskustelemaan globaalin talouden tulevaisuuden näkymistä ja niiden vaikutuksesta Suomeen.  

Eurooppa ei ole luonnonvaroiltaan samalla tavalla riippumaton kuin Yhdysvallat tai Kiina. Kiertotaloudella voitaisiinkin parantaa Euroopan turvallisuutta ja vakautta. Miten EU:n tulisi toimia suurvaltojen keskellä samalla kun maailmantaloudessa monet ovet ovat sulkeutumassa?  

Ville Niinistö on istuva europarlamentaarikko ja entinen Vihreiden puheenjohtaja sekä ympäristöministeri kahdessa hallituksessa. Tuuli Kousa on toiminut kaksi vuosikymmentä elinkeinoelämän näköalapaikoilla, mm. OP Ryhmän ylimmässä johdossa, ja kymmenen vuotta Helsingin kaupunginvaltuutettuna ja kaupunginvaltuuston puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän vaikuttaa Tanssin talon ja Vihreiden talouspoliittisen työryhmän puheenjohtajana. Timo Huhtamäki on toiminut pitkään kestävän kehityksen yhtiöissä johtotehtävissä. Hän on EU:n ilmastolähettiläs ja Suomen johtavia kiertotalouden asiantuntijoita.  

Tapahtuman järjestää TalousVihreät ry. Yhdistyksen tarkoitus on edistää vihreää talouskeskustelua, kuin myös vihreää yrittäjyyttä. Yhdistyksen jäsenistö on voimakkaassa kasvussa. Mukana on monien alojen yrittäjiä, joilla on laajaa talous, metsä- ja kansainvälisen politiikan asiantuntemusta. 

talousvihreat.fi I villeniinisto.fi I timohuhtamaki.com I tuulikousa.com 


Posted

in

by

Tags: