Metsäkampanja meni hyvin. Mutta päätettiin silti jatkaa.

Muistaako kukaan sitä Metsälahjoituskampanjaa loppuvuodesta 2022 ?

Me muistamme, ja halusimme että tekin muistatte.

Kuva s̶u̶o̶j̶e̶l̶u̶metsästä
Kuva s̶u̶o̶j̶e̶l̶u̶metsästä

Eli kertauksena vielä, lahjoittamalla TalousVihreiden vaalirahastoon, yhteistyökumppanimme suojelee metsää jokaista kymmenen euron lahjoitusta kohden. Aika hyvä tarjous, eikös?

No, lahjoituksia saatiin ja jäseniä ropisi, olemme kiitolisia kaikille panoksensa antaneille jne, ja siitä huolimatta yhteistyökumppanimme päätti tarjota samaa tarjousta uusille lahjoittajille. Ja niille jotka kokevat olevansa uusia lahjoittajia tai vähintään yhtä hyviä.

Eli olisiko nyt loistava mahdollisuus houkutella kaveri TalousVihreisiin sijoittajaksi? Pienellä panostuksella iso vaikutus. Tämä on taattu. Lisäksi tarjoamme kahvit jokaisen sääntömääräisen kokouksen yhteydessä puolueen konttorilla Mannerheimintiellä.

Aikaa on helmikuun loppuun. Alea jacta est.


Posted

in

by

Tags: